Autolaadkraan transport

Naast onze reguliere trucks en trailers beschikken wij ook over een ruim aanbod vrachtwagens voorzien van een autolaadkraan. Ook onze autolaadkranen worden op dagelijkse basis ingezet zowel binnen Nederland als geheel Europa voor diverse klanten om het laden en lossen efficiënter te laten verlopen.

Transporten naar moeilijk begaanbare terreinen is voor onze autolaadkranen geen enkel probleem. Gerritsen Logistics beschikt over diverse autolaadkranen variërend van 25 tonmeter tot 200 tonmeter. Onze kranen zijn te combineren met diverse trailers uit ons wagenpark. Al onze autolaadkranen zijn voorzien van een grote diversiteit aan hijsmiddelen, hijstraversen en hulpmaterialen. Daarnaast zijn een aantal kranen voorzien van een JIB (voor een groter bereik).

 

Om u te voorzien van een passende oplossing voor uw complexe logistieke uitdaging bepalen wij op basis van uw aanvraag de complexiteit aan de hand van de afmetingen en gewichten, de fragiliteit van de goederen, de locatie en bereikbaarheid en eventuele extra benodigde transport vergunningen. Samen met u zoeken wij hierbij naar de meest efficiënte oplossing.

 

Vragen over de mogelijkheden? Wij staan graag voor u klaar.

Een complexe logistieke uitdaging? Neem contact op

Turnhoutsebaan 26A
5051 DZ Goirle
Nederland
planning@gerritsengroup.com
+31 (0)13 534 00 89