Over Gerritsen Logistics

Gerritsen Logistics is opgericht in 2000 en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner met een uiteenlopend wagenpark. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Goirle, tegen de grens van België. Echter is Gerritsen Logistics wereldwijd actief als transporteur van goederen uit diverse branches.

 

Onze klanten bevinden zich in de agrarische, metaalbewerking, automotive, farmaceutische, voeding, kunststofverwerking en hout industrie. Vanuit ons hoofdkantoor te Goirle, maar ook vanuit onze internationaal vestigingen, zijn wij in staat om snel en adequaat in te spelen op de vragen uit de markt. Door onze jarenlange ervaring in de machine en productielijn verhuizingen hebben wij een wereldwijde expertise opgedaan voor transporten via land, water of lucht.

 

Bij Gerritsen Logistics snappen wij dat juist de details het verschil maken. Van groot materieel tot aan kleine zendingen, onze medewerkers weten wat voor u belangrijk is en staan ten alle tijden klaar om u te ondersteunen. Onze veelzijdige kennis, persoonlijke aanpak en flexibele inzet van onze krachten staat centraal.

” With our team of motivated specialists, we passionately take care of technically challenging industrial machinery movements & relocations. Wherever in the world, we put our customers first and aim for top quality in everything we do! “

Een complexe logistieke uitdaging? Neem contact op

Turnhoutsebaan 26A
5051 DZ Goirle
Nederland
planning@gerritsengroup.com
+31 (0)13 534 00 89